Alba-Iulia, Str. Augustin Bena 14A C
+40 773 743 562

AcasăAbout us

Despre Alo-Auto

Bine ați venit pe Alo-Auto – destinația ta de încredere pentru piese de mașini de cea mai înaltă calitate! La Alo-Auto, suntem pasionați de lumea automobilelor și ne-am angajat să oferim clienților noștri o experiență excepțională în găsirea pieselor potrivite pentru vehiculul lor.

Pasiunea noastră pentru mașini este ceea ce ne definește și ne motivează să fim cei mai buni în domeniul nostru. În fiecare zi, lucrăm cu devotament pentru a aduce clienților noștri cele mai fiabile, durabile și performante piese de schimb. Fie că aveți nevoie de componente pentru întreținerea regulată sau căutați upgrade-uri pentru a-ți îmbunătăți mașina, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți exact ceea ce căutați.

Într-un mic birou situat în inima orașului Alba Iulia, la adresa Str. Augustin Bena 14A, se afla sediul companiei Optim Management Alba Srl. Fondată în anul 2009, această afacere își începuse parcursul ca un simplu concept, dar cu multă pasiune și ambiție din partea fondatorilor săi. Cu timpul, compania s-a dezvoltat și a îmbrățișat diverse domenii de activitate, însă niciunul nu a fost mai captivant decât cel al comerțului online.

La începuturile sale, Optim Management Alba Srl se dedica activităților de comerț și import-export, fiind un intermediar de încredere între producători și consumatori. Cu pasiune și viziune, au dezvoltat proiecte de la zero, aducând pe piață produse inovatoare și servicii de calitate. Dar parcursul lor nu s-a oprit aici. Odată cu evoluția tehnologiei și schimbările din comportamentul consumatorilor, compania a realizat că viitorul se află în lumea digitală.

Cu o viziune îndrăzneață, Optim Management Alba Srl a decis să se adapteze noilor cerințe ale pieței și să intre în lumea comerțului online. Astfel, au luat naștere cele două site-uri, alo-auto.ro și alo-bazar.ro, fiecare având o identitate distinctă și oferind o gamă variată de produse.

Alo-auto.ro a devenit rapid destinația preferată a pasionaților de automobile. Cu un model de business bazat pe dropshipping și furnizori exclusiv din țară, această platformă oferă o gamă largă de piese auto și accesorii, garantând calitatea și fiabilitatea fiecărui produs comercializat. De la uleiuri și filtre până la accesorii de tuning și sisteme de navigație, alo-auto.ro îndeplinește toate nevoile clienților săi din întreaga țară.

Pe de altă parte, alo-bazar.ro a devenit destinația ideală pentru cei în căutare de produse pentru casă, grădină și nu numai. Cu o varietate impresionantă de produse pentru toate categoriile de vârstă și gen, această platformă oferă clienților săi o experiență de cumpărături plăcută și simplă. De la mobilier și decorațiuni interioare până la jucării și produse de îngrijire personală, alo-bazar.ro satisface cele mai diverse nevoi ale consumatorilor moderni.

În spatele fiecărui click și fiecărei comenzii se află o echipă dedicată și pasionată, care lucrează împreună pentru a oferi cea mai bună experiență clienților lor. Cu fiecare livrare și fiecare zâmbet câștigat, Optim Management Alba Srl își consolidează poziția în lumea comerțului online, reușind să creeze nu doar o afacere de succes, ci și o poveste romantică a perseverenței și adaptabilității în fața schimbărilor.

Datele noastre fiscale sunt :

Optim Management Alba Srl CIF 26174361

J01/737/2009 Str. Augustin Bena 14A Alba Iulia

Alo Auto

Alo-Auto – pentru că pasiunea noastră pentru mașini se reflectă în fiecare piesă pe care o oferim. Încredere, calitate și excelență – acestea sunt valorile noastre, iar misiunea noastră este să vă ajutăm să vă bucurați de o experiență auto fără probleme și plină de performanță.

Selectați câmpurile care urmează să fie afișate. Celelalte vor fi ascunse. Trageți și plasați pentru a rearanja ordinea.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Faceți clic în exterior pentru a ascunde bara de comparație
Comparați
X