Cu o întindere impresionantă de 6 hectare, Târgul Auto Vitan se remarcă ca fiind cel mai mare eveniment auto din Europa. Această arenă expansivă, cu 5 hectare de platforme betonate și amenajate, nu doar găzduiește mașini și piese auto, ci creează o experiență completă pentru pasionații de automobile și cei interesați de ultimele noutăți în industria auto. Dincolo de cifrele spectaculoase, există un regulament intern meticulos, ce asigură ordinea și eficiența în cadrul acestui colossal complex auto. În cele ce urmează, vom explora nu doar magnitudinea acestui târg auto, ci și detaliile puțin cunoscute ale regulilor care guvernează acest univers auto în continuă expansiune.

O Privire de Ansamblu asupra Târgului Auto Vitan

Târgul Auto Vitan nu este doar un eveniment auto, ci un ecosistem în sine, gândit pentru a satisface toate nevoile pasionaților de automobile. Cu peste 300 de spații comerciale dedicate pieselor și accesoriilor auto, 3000 de autoturisme și autovehicule expuse pentru vânzare, 50 de standuri și magazine de anvelope, servicii de vulcanizare și reparații, terase și restaurante, centre pentru încheierea actelor auto, diagnoză auto și multe altele, Târgul Auto Vitan devine o destinație completă pentru iubitorii de mașini.

Regulamentul Intern: Detalii Puțin Cunoscute

În spatele grandorii Târgului Auto Vitan se ascunde un regulament intern bine pus la punct, care asigură nu doar ordinea, ci și experiența fluidă a vizitatorilor și comercianților. Pentru cei care intră cu mașina în incinta târgului, regulile sunt clare. Ocuparea locurilor trebuie să se facă conform tarifului achitat, iar șoferii sunt obligați să lase bonul pe bordul mașinii, cu partea scrisă în sus pentru control. Părăsirea complexului fără autoturism și bon fiscal aferent nu garantează rezervarea locului, iar reintrarea este condiționată de capacitatea maximă disponibilă. În plus, rezervarea locurilor se face doar pe baza de contract, iar nerespectarea regulilor poate duce la blocarea autoturismului, cu deblocarea posibilă doar prin achitarea unui tarif suplimentar de 100 de lei.

Tarife și Acces

Regulamentul adaugă transparență și claritate procesului de staționare în cadrul complexului. Staționarea autovehiculelor în zilele de luni-miercuri este posibilă doar după achitarea tarifului de intrare și a tarifului zilnic de staționare, inclusiv încheierea unui proces verbal cu societatea de pază. Tariful de intrare permite accesul gratuit a maxim două persoane pentru fiecare autoturism, o singură dată, la achitarea tarifului. Accesul fără autoturism este supus tarifării intrării pietonale începând cu zilele de sâmbătă de la orele 7. Este interzis accesul autovehiculelor cu pierderi vizibile de combustibil și lubrifianți, iar regulamentul subliniază respectarea prevederilor legale privind mediul înconjurător.

Diversitatea Târgului Auto Vitan

Târgul Auto Vitan este mult mai mult decât o simplă expoziție auto. Cu peste 25 de căsuțe cu produse tradiționale și ecologice provenite din întreaga țară, evenimentul devine o experiență culturală și socială. Atmosfera este completată de terase și restaurante care oferă un spațiu de relaxare pentru vizitatori, creând un echilibru între cumpărături și socializare.

Poliţia a descins la Târgul Vitan din Capitală. Amenzi în valoare de 28.305  lei şi mii de produse confiscate

Concluzie: O Următoare Destinație Auto

În concluzie, Târgul Auto Vitan nu este doar un târg auto, ci o destinație completă pentru pasionații de automobile. Cu un regulament intern bine definit, acest târg oferă o experiență fluidă și organizată, în care pasionații și comercianții auto se întâlnesc pentru a împărtăși pasiunea și pentru a realiza tranzacții de succes. Cu o gamă variată de servicii, produse și evenimente, Târgul Auto Vitan rămâne un epicentru al excelenței în comerțul auto european. Este un loc unde tehnologia, designul și pasiunea se întâlnesc într-un dans armonios, creând o experiență memorabilă pentru toți cei implicați în lumea auto.